img
221

Medium Shana

Hallo, ik ben Shana, een veelzijdig medium met een scala aan gaven die ik graag met jou deel. Als allround medium beschik ik over diverse gaven, waaronder heldervoelendheid, helderwetendheid, helderruikend, helderhorend en helderziend. Hier zijn enkele van mijn kwaliteiten:

1. Heldervoelendheid: Ik voel diep in op emoties en energieën, waardoor ik inzicht krijg in jouw situatie en gevoelens.

2. Helderwetendheid: Ik bezit diepgaande kennis en inzicht in verschillende levenssituaties, en ik kan antwoorden bieden op jouw vragen.

3. Helderruikendheid: Ik kan subtiele geuren en aroma's waarnemen, wat soms belangrijke informatie kan opleveren.

4. Helderhorendheid: Ik ontvang heldere boodschappen en informatie via geluiden en stemmen.

5. Helderziendheid: Ik ontvang visioenen en beelden die inzicht kunnen bieden in jouw verleden, heden en toekomst.

Ik werk nauw samen met mijn gidsen om je te voorzien van antwoorden en begeleiding zonder oordeel. Indien gewenst en in overleg kan ik ook de Lenormandkaarten raadplegen om diepere inzichten te verkrijgen.

Geloof je dat jouw situatie uitzichtloos is? Samen zullen we werken aan het vinden van een pad naar vooruitgang en je kracht herwinnen.

Of je nu op zoek bent naar duidelijkheid, antwoorden op je vragen, of inzicht in onverklaarbare dromen, ik sta voor je klaar. Mijn doel is om je te helpen en je te begeleiden op je levenspad.

Liefs en tot snel,

Shana

Wil je met mij in contact komen? Je kunt mij gemakkelijk bereiken via 0909-0841, Box 221. Voor meer informatie en om een gratis account aan te maken voor een chat, klik op onderstaande link:
https://mastermedium.nl/consulent/medium%20shana_221
NL0909-084190cpm
BE0907 37044150cpm
BELTEGOED | REVIEWS | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | SITEMAP

Built with siteManager - Powered by Systematix Solutions® - Copyright © 2024 - Agent login