img
118

Medium Bianca

Versterkende kanaalvoorspellingen die gebeuren! Tijdframes; Ken zijn / haar gedachten, gevoelens en bedoelingen. Sta me toe om NU te helpen genezen, begeleiden en duidelijkheid te verschaffen!

Welkom op mijn profiel, ik ben Bianca...
Het is mijn doel om de ziel van binnenuit wakker te maken en je spirituele verlichting te geven. In mijn ervaring kan ik mensen op deze manier het beste helpen weer terug te keren op het voorbestemde pad. Ik geloof dat elke persoon en alles wat we in dit leven tegenkomen een reden heeft en voorbestemd is, al ligt daarmee zeker niet alles al vast. Je moet het zien als een houvast, waarbij je van het Universum mag geloven dat het in de basis altijd alles goedkomt! Alles is energie en we zijn bestaan allemaal uit de Universele Stof en energie die nooit verloren gaat enkel van vorm veranderd.

Ik combineer het holistische met een psychologische inslag, waardoor ik onze paranormale ervaringen kan combineren met concrete opvolging en coaching tips, waardoor je oplossingen snel en eenvoudig toepasbaar worden gemaakt.

Mijn kwalificaties zijn;
Gecertificeerd Relatie Therapeute - Professional Intuitive, Holistisch Healer - verbonden aan de International Natural Healers Association - Geregistreerd Healer INHA, Gediplomeerd Coach, Holistische metafysische genezer en intuïtieve spirituele genezer.
NL0909-084190cpm
BE0907 37044150cpm
BELTEGOED | REVIEWS | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | SITEMAP

Built with siteManager - Powered by Systematix Solutions® - Copyright © 2024 - Agent login