img
270

Medium Zina

Mijn naam is Zina, en ik ben een heldervoelend, -horend en -ziend medium, gespecialiseerd in diverse aspecten van het leven, van toekomstvoorspellingen tot relatieproblemen, en alles daartussenin. Met mijn uitgebreide achtergrond in psychologie en coaching, kan ik jou diepgaande inzichten bieden om je persoonlijke groei te bevorderen en obstakels te overwinnen.

Als ervaren medium en paragnost met een scala aan vaardigheden en talen, verwelkom ik je graag in mijn wereld van inzicht en verbinding.

Hier zijn een aantal van mijn specialiteiten en kwaliteiten:

*Paragnost en Medium: Als paragnost en medium kan ik contact maken met de spirituele wereld om inzichten en boodschappen door te geven die jou kunnen helpen op je levenspad. Of het nu gaat om het verkrijgen van antwoorden over de toekomst, het heden of het verleden, ik sta voor je klaar om je te begeleiden.

*Talen: Met vloeiendheid in Nederlands, Frans, Arabisch (Marokkaans) en Engels, kan ik een breed scala aan mensen van verschillende achtergronden van dienst zijn. Ik geloof in het belang van heldere communicatie, en mijn taalvaardigheden stellen me in staat om met een divers publiek te werken.

*Psychologie en Coaching: Dankzij mijn achtergrond in psychologie en coaching kan ik diepgaande inzichten bieden in diverse aspecten van het leven, zoals persoonlijke groei, relaties en het bereiken van doelen. Ik help je graag om obstakels te identificeren en te overwinnen, zodat je kunt floreren in alle aspecten van je leven.

*Fotoreading: Tijdens een reading maak ik vaak gebruik van een foto om informatie door te krijgen. Door middel van een foto kan ik directe antwoorden, beelden en informatie ontvangen, waardoor ik je nog beter kan helpen bij het verkrijgen van inzicht in je leven en situatie.

*Coaching en Relatie Begeleiding: Als coach en relatiebegeleider kan ik je helpen om de juiste stappen te zetten in je persoonlijke leven en relaties. Of het nu gaat om het verbeteren van communicatie in je relatie of het vinden van manieren om je persoonlijke groei te bevorderen, ik bied ondersteuning en begeleiding op maat.

*Healing: Met behulp van Reiki op afstand en magnetiseren kan ik blokkades in jouw energieveld identificeren en opheffen, zodat de energie weer vrij kan stromen en je weer in balans kunt komen. Ik help je graag om pijn los te laten en je weer goed in je vel te laten voelen.

Bij mij kun je rekenen op een professionele en empathische benadering, waarbij jouw welzijn voorop staat. Ik nodig je uit om contact met me op te nemen voor een consult, zodat we samen kunnen werken aan het bereiken van jouw doelen en het vinden van antwoorden op je vragen.

Met warme groeten,

Medium Zina

Of klik op onderstaande link voor direct contact en meer informatie: https://mastermedium.nl/consulent/medium%20%20zina_270
NL0909-084190cpm
BE0907 37044150cpm
BELTEGOED | REVIEWS | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | SITEMAP

Built with siteManager - Powered by Systematix Solutions® - Copyright © 2024 - Agent login